5 نکته کلیدی در کشیدن نقشه ذهنی

5 نکته کلیدی در کشیدن نقشه ذهنی
نقشه های ذهنی هنر دست و مغز میباشد، یعنی خلاقیت به زبان ساده در عصر جدید،نقشه های ذهنی جای خلاصه های قدیمی،کاغذ های کوچک و مداد های سیاه را گرفته و شما می توانید برای اموزش بهت،انگیزه بالاتر و بازدهی بیشتر از نقشه های ذهنی استفاده کنید امروز 5 نکته در راستای یادگیری نقشه های زهنی بیان می کنیم.
1-در نقشه های ذهنی همه ی موارد باید از قبل فراهم باشند.
یعنی ابزار مناسب که عبارتنداز:کاغذ A4یاA3 مداد های رنگی،خودکار و ماژیک رنگی و فقط همین ها کافی است تایک شاهکار از مغز خلق شود.
2-شما کاغذ هارا به صورت افقی استفاده کنید .
زمانی که کاغذ ها به صورت افقی استفاده میشود فضای بیشتری دراختیار داریم و دستمان برای خلاقیت بیشتر باز است.
3-یک تصویر مرکزی داشته باشید.به جای نوشته تلاش کنید تصویر مرکزی بهتری داشته باشید.
تصاویر باید مبالغه امیز و مضحک باشد چرا که در مغز بدلیل ترشح اندروفین ماندگاری بیشتری دارد و راحت تر به خاطر اورده می شود.
4- درmindmap همانند الگوی نقشه ی یک شهر عمل کنید.
یعنی سلسله مراتب را رعایت کنید در نقشه شهر ما همیشه اجزای بزرگ را مثل بزرگراه ها را اول مشاهده می کنیم.در نقشه ذهن نیز از بزرگتر به جهت کوچک تر پیش بروید و اهمیت موضوعات را اینگونه نشان دهید.
5-هیچگاه از خط صاف استفاد نکنید.
مغز انسان ها از خط صاف متنفر است،چرا که برای مغز تکراری است بهتر است خط های استفاده شونده به صورت منحنی و مارپیچ باشند.
قشه ذهنی نموداری است که برای سازماندهی بصری اطلاعات استفاده می شود. نقشه ذهنی سلسله مراتبی است و روابط بین قطعات کل را نشان می دهد. اغلب حول یک مفهوم واحد ایجاد میشود که بهعنوان تصویر در مرکز یک صفحه خالی ترسیم میشود، که بازنماییهای مرتبط از ایدههایی مانند تصاویر، کلمات و بخشهایی از کلمات به آن اضافه میشود. ایده های اصلی مستقیماً به مفهوم اصلی مرتبط هستند و سایر ایده ها از آن ایده های اصلی منشعب می شوند.
دیدگاهتان را بنویسید